Uudised

Article featured image
29.09.23

7.b klassi KIK õppekäik “Avastusretk looduse igapäevaellu”

7.b klass osales 29.09.2024 KIK õppekäigul Murastes ning teemaks oli “Avastusretk looduse igapäevaellu”. Kohale jõudes kohtusime retkejuhiga, kes esitas lastele mõned soojendusküsimused, tuletas meelde ohutust puudutava ning tutvustas, mis meid ees ootab. Retke jooksul kõndisime läbi metsa, merekaldal ning ronisime üles ka pankrannikust. Metsas olles tutvusime erinevate puu- ja taimeliikidega, kuulasime erinevaid hääli ning saime teada, kes antud metsas elutsevad. Mere ääres saime hea ülevaate, millistest kihtidest Murastes nähaolev pankrannik koosneb. Retke keskel oli piknikuplatsil lõunapaus 15 minutit. Piknikuplats asub panga peal ning sealt avanes kaunis vaade merele. Retke käigus nägime ka teistmoodi kasvanud puid või nö erisusega puid (nt väändunud, kokku kasvanud, puukoor oli teistsugune).

Kogu retke vältel kaasas retkejuht ka õpilasi vestlustesse, küsides erinevaid küsimusi ja pannes neid mõtlema erinevatel loodusega seotud teemadel.

#randvererohelinekool #KIKõppekäik

 



Randvere Kool, Gustav Heinrich Schüdlöffeli tee 4/1, Randvere küla,  Viimsi vald, 74016 Harju maakond. Registrikood 75038807, e-post randverekool@randverekool.edu.ee